Nr. 38… og PostNord

Dette blot for at henvise til siden om, at nr. 38 er udkommet.

Har du ikke modtaget det endnu, kan det skyldes Post Nords omdelingspolitik – det er åbenbart vigtigere at bruge kræfterne på at ommale de resterende postbutikker i blå farve og fjerne posthorn, kongekrone og de orange/røde farver, der har kendetegnet Det kgl. Postvæsen i snart 400 år end at sørge for anstændig postomdeling. I så henseende er vi tilbage på Christian IV.’s tid.

Nå, hold ud – det må vi andre gøre – men undlad ikke at klage til Post Nord – det gør jeg selv ofte, for eksempel da et Quickbrev var ti dage undervejs. Et anbefalet brev forsvandt en måned sidste år – for så at vende tilbage til afsenderen.  Ofte spørger jeg retorisk: Hvad er det, vi betaler for hos Post Nord? Cheflønninger og designskift? man fristes næsten til at citere John Mogensen: “Der er noget galt i Danmark…”, men det vil nok ikke ændre noget.

Nuvel, kig ud til Legetøjsmarkedet i Frederiksberg-hallerne på søndag den 22. april – Spor og baner og Frisporet har gode ting med, blandt andet en ny bil, som ikke har været på det danske marked før – som H0-model, forstås. I virkeligheden var den meget almindelig. Vi har blot fået ni stk. i første omgang, der kommer ikke nye førend til efteråret.

Med venlig hilsen,

Flemming Søeborg