Nr. 39 udkommet

Spor og baner nr. 39 er udsendt, og forhåbentlig har alle abonnenter og forhandlere nu fået det.

Læs den spændende historie om verdens dyreste modeltog, det sibiriske Fabergé-æg – Poul Thestrup har skrevet den fascinerende beretning. Vi tager en tur på VLTJ med Hans Gerner Christiansen, besøger Leif Bang og ser hans klassiske Märklin-anlæg blandt andet med et håndbygget trevogns-S-tog og tager med det nyrestaurerede OHJ 38 på tur.

Peter Brøndum fejrer 30 års jubilæum i år, og vi viser et stort udvalg af hans flotte modeller sammen med interviewet. “Morsø” er kommet ud at sejle igen (i model), og vi har kigget på Witzels Radiohus.

Roco har udsendt det tyske regionaltog VT 628, REE og L.S. Models har udsendt flotte, nye SNCF-passagervogne, der er spændende nyt fra Juweela med hensyn til veje og udsmykning, vi tager en tur til den mere ukendte side af Hamborg, og så har McK udsendt en ny containervogn.

Læs også om det nærmest ukendte modeltogsmærke O.S. Kar, der fik en meget kort, men glorværdig karriére. Der er naturligvis masser af andet læsestof i nr. 39, hvor omfanget som sædvanlig er 60 sider til en løssalgspris på kr. 122,-. Det svarer til godt kr. 2,- pr. side.

God fornøjelse – og nyd sommeren!

 

Med venlig hilsen,
Flemming Søeborg