Nr. 43 er udsendt.

Af særlige artikler er der selvfølgelig omtaler af vinterens flotte nyheder – DWA Hobbys ML-motorvogn i ægte træ, McK’s Mx-model, som vejer over et pund og er sin vægt værd, og så præsenterer vi ikke mindst Felix Team’s smukke ETJ 5 – lokomotivet, de færrreste vel har kendt, idet der hidtil ikke har været billeder af det. Læs historien om dette lokomotiv, der stammede fra Horsens-banerne. Vi har også nyheden om Frichs KØF’en i 3 D-print – den kommer på markedet i løbet af foråret.

Derudover besøger vi JMJK i Århus, vi tager på en hyggelig tur med Olaf Hermansen på HHGB, og ser, at de første skinner er lagt på Odenses nye Letbane. I noget mindre skala viser Finn Frøsig ombygningen af sine sporskifter med nye drev, og Niels Nørby er gået over i hotelbranchen og viser en modernisering af et ældre hotel – i 1:87. Jeg har lavet en gedigen frokost til håndværkerne – i 1:87.

Bugserbåden “ODIN” er kommet ud at sejle, og Sten Møller har taget turen over Kieler-kanalen i tog – det kom der en flot reportage ud af. Og mens vi er ved det maritime, så bringer vi også en interessant artikel om en DSB-maskinmester fra årene 1902-41. Vi må heller ikke glemme Heljans kommende nyhed, den lille DA-postvogn – men dette var bare et udpluk af næste nummers artikler og beretninger, der er naturligvis mere på de 60 sider, som bladet altid rummer.

Spor og baner – Danmarks største modelbaneblad.

OBS! Kun meget lille oplag tilbage!