“Sporvognene på Østerbro” er udkommet

Sporvognene på Østerbro 1865-1969” er udkommet og klart til levering. Det handler om de 104 år, hvor der kørte sporvogne i den københavnske bydel. Hæftet er på 108 sider og rummer over 200 billeder, kort og illustrationer, tillige med meget informativ og afvekslende tekst.

Hæftet er skrevet af mig, og det indeholder ikke kun lokal- og sporvejshistorie, men også mange personlige indtryk og erindringer om storbyens trafik – naturligvis med fokus på sporvognene i alle deres afskygninger. Ud over at alle otte linier og deres sporvejsstrækninger på Østerbro gennemgås nøje, er der kapitler om remiserne, særlinierne, vognmateriellet, særlige forhold og afslutningen.

Hæftet koster kr. 198,- og kan bl.a. købes i Seven-Eleven kiosker i specielt København, Århus og Odense, i udvalgte hobbybutikker som Hobbykæden, Nørresundby, på Danmarks Jernbanemuseum, gennem Sporvejshistorisk Selskab (SHS) eller bestilles her fra forlaget – i så fald tilkommer porto, så prisen er 258,-.

Husk også, at jeg står på DMJU’s marked i Tåstrup Idrætscenter den 30.-31. marts samt i Frederiksberg-Hallen den 12. maj – her kan du også købe hæftet (samt alle mine andre trafikbøger m.m.).

Med venlig hilsen,

Flemming Søeborg