Spor og baner nr. 48

Den 5. december udkommer Spor og baner nr. 48. Fra indholdet kan nævnes titelhistorien, Horsens Gamle Havn, som Rasmus Wiuff har omsat i et fascinerende modul-anlæg i H0. Det er ganske enkelt særdeles charmerende og stemningsfuldt med fin inspiration. Niels Nørby gennemgår Freja/Skilteskovens overskæringsanlæg, mens Ole Linå Jørgensen viser, hvorledes lygteføringen på lokomotiver og tog har skiftet gennem årene – en meget informativ fremstilling af emnet..
Livets toggang i Niebüll beskrives, og vi kommer en tur på restaurant med hobby trades nye hotelbygning i deres stationshus-program. Der er omfattende gennemgange af Märklin-nyheder, herunder My 1110 og startsættet med MK 603, McK’s AL-vogn præsenteres, og det samme sker med Rivarossis indtog på det danske marked. Olaf Hermansen beskriver sin bedste jul – og så er der selvfølgelig mange andre artikler og spændende billeder.

God fornøjelse med nr. 48 – og husk, at der sker en moderat prisforhøjelse af abonnementet og løssalgsprisen for årgang 2020. Nr. 49 udkommer først den 20. februar på grund af den årlige Nürnberg-messe, der finder sted sidst i januar.

Og med det vil jeg ønske alle læsere, skribenter og forhandlere en glædelig jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen,

Flemming Søeborg