DSV-sættevogne på T3000e-bærevogn

Roco har netop udsendt dette flotte vognsæt, bestående af en to-delt bærevogn litra Sdggmrss fra TXLOGISTIK, læsset med to sættevogne fra fragtfirmaet DSV. Længden for H0-modellen er stolte 393 mm.

Så sandt, som det er sagt – forhåbentlig vil flere og flere firmaer i fremtiden rette sig efter dette slogan.

Bærevognene, der er fast sammenkoblede, er metalstøbte og har tre letløbende bogier, og der er meget stor kurvebevægelighed.

De to sættevogne er flot påtrykt med stort set alle påskrifter, dog uden nummerplader (dem kan Skilteskoven levere!). Især presenningerne er meget fornemt påtrykt.

Desværre er netop litreringspåskriften trykt lidt uskarpt, og det burde have været opdaget, inden dette ellers meget fine vognsæt blev udsendt. Der er vedlagt et enormt udvalg af løsdele, som man nok kan bruge nogle timer på at montere – de er fordelt på ikke mindre end seks poser med diverse dele.

Som det ses, er også endevæggene på sættevognene påtrykt. Billedet viser også detaljeringen på undervognen, men alle de ekstra løsdele er dog slet ikke monteret endnu. Jeg vil sige, at der er tale om endnu et pletskud fra Roco – men det har også sin pris.

Vognsættet ligger godt beskyttet i en stor, stabil plasticæske med formpresset indlæg; nederst anes nogle af de seks poser med løsdele.

Varefakta: Roco nr. 6600034 T3000e-bærevogn litra Sdggmrss med to DSB-sættevogne. H0-model, epoke VI. Pris ca. kr. 950,-.