Ny distributør (igen!)

Alle gode gange tre – eller forfra igen? Jeg har med kort varsel måttet fyre den nye distributør af Spor og baner, da der var for mange klager over udeblevne blade. Det kan ikke nytte noget, at I, der abonnerer på bladet, først får det forrige blad efter, at det nyeste er udsendt – men det har været tilfældet med nr. 55 og 56. Det er jo ikke ligegyldigt, om man får sit blad en dag, en uge eller et par måneder efter, at det er udsendt – men det var som om, at distributøren ikke fattede det.

Mange har derfor modtaget to blade, da jeg selv måtte kompensere og eftersende blade – hvorefter det manglende blad derefter også dukkede op. Det går jo ikke!

Jeg har kontaktet Bladkompagniet (BK), der fremover vil distribuere Spor og baner. Både BK og jeg mindes forhistorien, men BK lover, at det ikke vil gentage sig. BK distribuerer på årsbasis 20-25 mio. forsendelser, hvoraf de allerfleste når frem til tiden, og evt. efterleveringer klares inden for et par dage, lover de.

Ja, sådan ligger landet – Spor og baner vil derfor fra næste nummer blive omdelt i nattens mulm og mørke af flittige avisbude, og jeg vil tro, at det i flere tilfælde ovenikøbet kan komme et par dage før den angivne udgivelsesdato – BK har nemlig en kortere ekspeditionstid end den sidste distributør. Men er bladet ikke kommet senest et par dage efter udgivelsen, tøv så ikke med at spørge efter det – klagen vil straks blive videregivet til BK.

Så er vi ved at være parate til ekspedition af næste nummer…